Προφίλ του περιοδικού

Ο Επισκευαστής Αυτοκινήτου είναι το επίσημο περιοδικό του Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευαστών Μηχανικών Αυτοκινήτου (ΣΙΣΕΜΑ). Κυκλοφορεί μηνιαία από το 2003, με στόχο την έγκυρη ενημέρωση του κλάδου με τα νέα γύρω από την αγορά του αυτοκινήτου, του service και του aftermarket.

Αποδέκτες

Το περιοδικό αποστέλλεται κάθε μήνα δωρεάν σε 5000 επαγγελματίες του χώρου σε όλη την Ελλάδα: συνεργεία επισκευής και συντήρησης οχημάτων, συνεργεία τροχών, φρένων, εξατμίσεων, βουλκανιζατέρ, ηλεκτρολογεία, φανοποιεία, φανοβαφεία, εισαγωγείς – εμπόρους ανταλλακτικών, αξεσουάρ, εξοπλισμού και μηχανημάτων.

Οι αποδέκτες του περιοδικού δραστηριοποιούνται σε ποσοστό 50% στο νομό Αττικής και 50% στην υπόλοιπη Ελλάδα. 

Επιπλέον, αποστέλλεται σε ηλεκτρονική μορφή μέσω email σε 4000 συνδρομητές, ενώ όλα τα τεύχη του είναι διαθέσιμα και online στο www.autoepiskevastis.gr.   

Θεματολογία

Στις σελίδες του περιοδικού, αλλά και στο www.autoepiskevastis.gr οι αναγνώστες μπορούν να ενημερώνονται για θέματα επικαιρότητας της αγοράς, νέες τεχνολογίες, παρουσιάσεις προϊόντων, αλλά και για εταιρικά, νομικά, τεχνικά, φοροτεχνικά και συνδικαλιστικά νέα. 

Διαφημιζόμενοι

Πάνω από 100 εταιρείες στον κλάδο εμπιστεύονται τον Επισκευαστή Αυτοκινήτου για την προβολή τους. Η διαφημιστική προβολή των πελατών μας εκτείνεται πέρα από τα πλαίσια της έντυπης διαφήμισης με πληθώρα προωθητικών ενεργειών, με στόχο την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου διαφημιστικού προγράμματος: 

  • Δημοσίευση δελτίων τύπου 
  • Παρουσιάσεις νέων προϊόντων και καινοτομιών 
  • Συνεντεύξεις 
  • Αφιερώματα 
  • Διαγωνισμοί 
  • Web Banners 

Παρόμοια Άρθρα

Sorry, no posts were found.