Έκθεση “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017”: Επιστρέφει 11 – 19 Νοεμβρίου!

Η έκθεση - θεσμός «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» επιστρέφει και θα πραγματοποιηθεί 11-19 Νοεμβρίου στην αίθουσα Ξιφασκίας του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου στο Ελληνικό.

Η 67η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η οποία πραγματοποιείται 14-24 Σεπτεμβρίου, είναι προάγγελος των εξελίξεων της παγκόσμιας αγοράς του αυτοκινήτου ( https://www.iaa.de/en/ ).

Στην Ελλάδα, μετά την Φρανκφούρτη, τη σκυτάλη παίρνει η έκθεση θεσμός τα τελευταία χρόνια «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017», η οποία θα πραγματοποιηθεί 11-19 Νοεμβρίου στους φιλόξενους χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Ελληνικό), αίθουσα Ξιφασκίας.

Τα πολλά νέα μοντέλα (πρεμιέρες) που έχουν να παρουσιάσουν οι συμμετέχοντες εισαγωγείς αντιπρόσωποι μετά το Διεθνές Σαλόνι της Φρανκφούρτης, δίνουν μία ξεχωριστή λάμψη και διάσταση ενημέρωσης, σε μια αγορά που τα τελευταία χρόνια δείχνει σημεία μικρής αλλά σταθερής ανάκαμψης.

Παράλληλα σε νέους εκθεσιακούς χώρους, θα δώσει εντυπωσιακό παρόν το AFTER MARKET και υπηρεσίες που είναι συνδεδεμένες με τη συντήρηση και χρήση του αυτοκινήτου.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει και η συμμετοχή της ΦΙΛΠΑ που θα εκθέσει στο κοινό μοναδικά αυτοκίνητα που έγραψαν χρυσές σελίδες και δένουν το παρελθόν με το παρόν.

Τέλος, τα ΔΩΡΕΑΝ TEST DRIVE δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν συγκρίσεις και να έχουν πληρέστερη εικόνα και πληροφόρηση για την μάρκα και το μοντέλο που πρόκειται να αγοράσουν.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΣΚΑΙ, ΣΚΑΙ 100.3 , ΜΕΛΩΔΙΑ, ΣΠΟΡ FM, AUTOΤΡΙΤΗ και NEWSAUTO.GR και πραγματοποιείται με την υποστήριξη των περιοδικών : ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, 4TROXOI, AUTOCAR, DRIVE, MOTORI.GR, CARandDRIVER, TRUCK & BUS NEWS, autoSERVICE και της εφημερίδας ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας :
Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 έως Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017.
Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα – Παρασκευή : 15.00 – 21.00, Σάββατο – Κυριακή : 10.00 – 21.00
Περισσότερες πληροφορίες στο website : http://www.autokinisiexpo.gr/

Παρόμοια Άρθρα