Προδιαγεγραμμένη επιτυχία για την έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018»

Άγγιξε το μέγιστο αριθμό συμμετοχών η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα! Ρεκόρ και για τον After Market κλάδο του αυτοκινήτου, με τις κορυφαίες εταιρείες εξοπλισμού συνεργείων αυτοκινήτων να δίνουν δυναμικό παρών.

Βρισκόμαστε ένα μήνα πριν τη διεξαγωγή της μεγαλύτερης έκθεσης αυτοκινήτου στην Ελλάδα, την «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» και οι κορυφαίες εταιρείες εξοπλισμού συνεργείων αυτοκινήτων αλλά και της ευρύτερης After Market αγοράς, έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους, θέτοντας τις βάσεις για μία πλήρως ανανεωμένη και ολοκληρωμένη εμπορική έκθεση αυτοκινήτου.

Έως και σήμερα, μετά την τεράστια ζήτηση, έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», η πλειονότητα των αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά: Alfa Romeo, BMW, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Mercedes, MINI, Nissan, Renault, Seat, Skoda, Smart, Volkswagen, Volvo. Πρόκειται για συμμετοχές με εντυπωσιακά περίπτερα, σε έναν πλήρως αναβαθμισμένο εκθεσιακό χώρο, με αισθητά μεγαλύτερη έκταση, που θα δώσει τη δυνατότητα φιλοξενίας ακόμη περισσότερων εταιρειών του κλάδου.

Στον πυρετό της προετοιμασίας η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», με πληρότητα 100%.

Με στοχοπροσήλωση ετοιμάζεται η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου: «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», η οποία αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ συμμετοχών. Αξίζει να σημειωθεί πως η φετινή διοργάνωση παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς στα περίπτερα των Εισαγωγέων – Αντιπροσώπων αυτοκινήτων θα παρουσιαστούν όλα τα νέα μοντέλα που έκαναν παγκόσμια πρεμιέρα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Μετά την απόλυτη επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, η παραγωγή δεσμεύτηκε για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, για ολική αναβάθμιση του θεσμού, για ακόμη περισσότερες συμμετοχές με στόχο να πραγματοποιήσει την αρτιότερη και πιο επιτυχημένη έκθεση των τελευταίων ετών. Κύριος στόχος είναι η ικανοποίηση τόσο των συμμετεχόντων, όσο και του κοινού που εμπιστεύονται επί σειρά ετών το θεσμό για την ενημέρωσή τους αλλά και για να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Παράλληλα, ετοιμάζεται ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων με  test drive, θεματικές ημερίδες­, διαγωνισμούς και εντυπωσιακά events που θα πλαισιώσουν τη διοργάνωση εξασφαλίζοντας στους επισκέπτες αλλά και τους συμμετέχοντες ένα πλούσιο 9ήμερο ενημέρωσης με πυρήνα το αυτοκίνητο και την After Market  αγορά του.

Η After Market αγορά του αυτοκινήτου στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018».

Αναπόσπαστο κομμάτι της έκθεσης: «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», θα αποτελέσει για ακόμη μία χρονιά ο κλάδος της After Market αγοράς του. Στο πλαίσιο αυτής της μοναδική εμπορικής έκθεσης αυτοκινήτου διεθνούς βεληνεκούς, που απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του αυτοκινήτου, όσο και στους λάτρεις του, η φετινή διοργάνωση έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη συμμετοχή των Αfter Μarket εταιρειών που σχετίζονται με τον εξοπλισμό συνεργείων, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, λιπαντικά, μπαταρίες αυτοκινήτου, υγραεριοκίνηση κλπ. που με την παρουσία τους δεσμεύονται να  προσδώσουν έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα στην έκθεση.

Στο πλαίσιο της: «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όσα αφορούν τον γενικότερο κλάδο του αυτοκινήτου, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία για B2B συναντήσεις καθώς η έκθεση προσδοκά να συγκεντρώσει τους μεγαλύτερους Έλληνες Εισαγωγείς αλλά και επαγγελματίες του ευρύτερου τομέα.

Στόχος της διοργάνωσης, είναι για ακόμη μία χρονιά, η έκθεση να αποτελέσει θεσμό και για τον After Market τομέα του αυτοκινήτου και να συντελέσει σημείο αναφοράς του κλάδου. Όλα τα νέα προϊόντα, οι υπηρεσίες, όλες οι εξελίξεις και οι τεχνολογικές καινοτομίες θα κάνουν πρεμιέρα στην έκθεση δίνοντας τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να διευρύνουν τις εμπορικές τους συμφωνίες αλλά και στους επισκέπτες να βιώσουν μία άρτια εμπειρία ενημέρωσης.

ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ: «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018»
10 – 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΔΥΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (ΑΙΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ)