Προφίλ του περιοδικού

Το περιοδικό “ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ’’ ξεκίνησε την εκδοτική του πορεία τον Αύγουστο του 2003 υπό την σκέπη και καθοδήγηση του Συλλόγου Ιδιοκτητών  Συνεργείων Επισκευαστών Μηχανικών Αυτοκινήτου (ΣΙΣΕΜΑ) με στόχο την ενημέρωση του κλάδου με τα νέα γύρω από το αυτοκίνητο,  την συντήρηση και το After Market. Έκτοτε προσφέρει συνεχώς και αδιαλείπτως σε μηνιαία βάση τις υπηρεσίες του στο ευρύ κοινό του. Το περιοδικό διαθέτει επαγγελματίες δημοσιογράφους, συμβούλους, υπευθύνους δημοσίων σχέσεων και διαφημίσεων , με σύγχρονο ατελιέ με Η/Υ και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Αποδέκτες

Το περιοδικό αποστέλλεται ταχυδρομικά κάθε μήνα δωρεάν σε πάνω από 5000 επαγγελματίες του χώρου σε όλη την Ελλάδα : συνεργεία, , βουλκανιζατέρ, ηλεκτρολογεία, φρενάδικα, φανοβαφεία, τεχνικές εταιρείες κλπ. Οι αποδέκτες του περιοδικού δραστηριοποιούνται σε ποσσοστό 50% στο νομό Αττικής και 50% στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Διαφημιζόμενοι

Πάνω από 100 εταιρείες στον κλάδο εμπιστεύονται το περιοδικό για την προβολή τους. Η διαφημιστική προβολή των πελατών μας εκτείνεται πέρα από τα πλαίσια της έντυπης διαφήμισης με πληθώρα προωθητικών ενεργειών, με στόχο την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου διαφημιστικού προγράμματος:

  • Δημοσίευση δελτίων τύπου
  • Παρουσιάσεις νέων προϊόντων και καινοτομιών
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • Διαγωνισμοί
  • Web Banners

Θεματολογία

Στόχο του περιοδικού «Επισκευαστής Αυτοκινήτου» αποτελεί η ολοκληρωμένη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού με θέματα νομοθετικά, κλαδικά, φορολογικά, νομικά, ασφαλιστικά, έρευνες, τεχνικά θέματα, ρεπορτάζ και γενικότερα θέματα γύρω από το αυτοκίνητο και του After Market αυτού. Παραθέτει με ακρίβεια τα επιχειρηματικά νέα της αγοράς αυτοκινήτου ενώ οι συντάκτες του  είναι πάντοτε παρόντες σε μεγάλες εκδηλώσεις και σημαντικές εκθέσεις και γεγονότα. Παράλληλα ο  «Επισκευαστής Αυτοκινήτου» δεν παραλείπει να καταγράφει τα αγωνιστικά και πρωταθλητικά νέα σε σχέση με τον μηχανοκίνητο και αυτοκινούμενο αθλητισμό στην χώρα μας, στην Ευρώπη και γενικότερα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Παρόμοια Άρθρα

Sorry, no posts were found.