Ρεκόρ επισκεπτών σημειώθηκε στην AUTOTEC EXPO 2019

Ρεκόρ επισκεπτών σημειώθηκε στην AUTOTEC EXPO 2019, την ημέρα εγκαινίων της έκθεσης, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. Η μοναδική έκθεση ανταλλακτικών επιβατικών – φορτηγών αυτοκινήτων και εξοπλισμού συνεργείων στην Ελλάδα πραγματοποιείται στους φιλόξενους χώρους του MEC Παιανίας και θα υποδέχεται το κοινό έως και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:00.
Τα εγκαίνια της AUTOTEC EXPO 2019 πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, όπου την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο κος Γιάννης Κεφαλογιάννης Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας κος Παύλος Ραβάνης και ο Πρόεδρο της ΕΟΒΕΑΜΜ κος Αθανάσιος Νικολόπουλος.
Η φετινή διοργάνωση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική και Διεθνή αγορά, πολλές εκ των οποίων έχουν εξαγωγικό χαρακτήρα. Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά και να ενημερωθούν πλήρως για το ευρύ φάσμα προϊόντων, υπηρεσιών και προτάσεων των εκθετών.
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:
Σάββατο 28/9: 10:00 – 21:00
Κυριακή 29/9: 10:00 – 21:00