Οι πρεμιέρες της BMW στην Φρανκφούρτη

Η παγκοσμίως δημοφιλής οικογένεια μοντέλων BMW X ενισχύεται με τον ερχομό του τελευταίου Sports Activity Coupe: η νέα BMW X6 κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, σηματοδοτώντας την άφιξη της τρίτης γενιάς του μοντέλου BMW το οποίο δημιούργησε ένα νέο είδος οχήματος. Όσοι επισκεφθούν το Hall 11 στην κεντρική είσοδο των εκθεσιακών εγκαταστάσεων της Φρανκφούρτης, 12 – 22 Σεπτεμβρίου 2019 θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να γνωρίσουν την εξέλιξη της οδηγικής απόλαυσης BMW, τώρα και στο μέλλον, με μία ευρεία γκάμα πρωτοτύπων που έλκουν την καταγωγή τους από διαφορετικές κατηγορίες.

Η τρίτη γενιά της compact BMW Σειράς 1 γιορτάζει την εκθεσιακή πρεμιέρα της, όπως και το τετράθυρο, πολυτελές σπορ μοντέλο, BMW Σειρά 8 Gran Coupe, η σπορτίφ και ευέλικτη νέα BMW Σειρά 3 Touring και η νέα έκδοση της BMW X1. Η νέα Θωρακισμένη BMW X5 Protection VR6 που κάνει την πρώτη της εμφάνιση στη Φρανκφούρτη συνδυάζει δύναμη και ικανότητες παντός εδάφους με υψηλά επίπεδα προσωπικής προστασίας.

Η παρουσίαση του μοντέλου BMW Vision M NEXT, από την άλλη, δίνει μία πρώτη γεύση από το μέλλον της αυτοκίνησης στην πιο σπορ εκδοχή της. Το προηγμένο plug-in υβριδικό αυτοκίνητο προσφέρει ένα συναρπαστικό μίγμα γοητευτικής σχεδίασης και πρωτοποριακής τεχνολογίας κίνησης.