Δωρεάν έλεγχος και φόρτιση μπαταρίας από το Δίκτυο Ford

Ήδη συμπληρώνεται ένας χρόνος από την αρχή της πανδημίας που βιώνουμε και  η παρατεταμένη ακινησία του αυτοκινήτου, σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μπορούν να προκαλέσουν την αποφόρτιση της μπαταρίας του. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε το όχημά μας στη διάθεσή μας όταν θελήσουμε να το χρησιμοποιήσουμε και η μη δυνατότητα εκκίνησής του μπορεί να μας αποδιοργανώσει και να χαλάσει το πρόγραμμά μας. Ως εκ τούτου, η καλή κατάσταση της μπαταρίας αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα, ώστε να αποφύγει κανείς απροσδόκητες καταστάσεις, ταλαιπωρία και ανατροπή του προγράμματός του.

Θέλοντας να σας προστατεύσει από τέτοιου είδους καταστάσεις, το δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford σάς δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε και να φορτίσετε την μπαταρία του αυτοκινήτου σας χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προγραμματίσετε το ραντεβού σας στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο της προτίμησής σας, το οποίο θα αναλάβει να φροντίσει την μπαταρία σας, ώστε να απολαμβάνετε περισσότερα ξέγνοιαστα και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι του αγαπημένου σας Ford.

 

Με την επίσκεψή σας αυτή θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε επίσης έναν δωρεάν ολοκληρωμένο έλεγχο της κατάστασης του οχήματος σας. Η ενέργεια αυτή περιλαμβάνει ένα λεπτομερή έλεγχο ασφαλείας 20 σημείων του αυτοκινήτου σας, ο οποίος θα διεξαχθεί από εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους τεχνικούς της Ford. Και φυσικά, πάντα σεβόμενοι την υπόσχεση της Ford Care Code καθώς το δίκτυο των Επίσημων Σημείων Εξυπηρέτησης Ford εργάζεται και ενεργεί ώστε να διασφαλίσει ότι οι πελάτες μας θα παραμείνουν ασφαλείς.